?

Introduksjon til MissingX

MissingX er en nettløsning for håndtering av hittegods. Hittegodskontor bruker MissingX til å registrere funnede gjenstander, og publikum kan bruke missingx.com til å få gjenstandene sine tilbake.

Søk først

Gå til missingx.com for å søke blant funnede gjenstander publisert av hittegodskontorene som bruker MissingX. Du kan søke så mye du vil, helt gratis. Klikk her for å lese mer om søking.

Gjør krav på eller registrer mistet gjenstand

Dersom du finner noe som kan være ditt kan du gjøre krav på gjenstanden. Du registrerer da informasjon om deg selv og gjenstanden din og sender dette til hittegodskontoret. Les mer om å gjøre krav på gjenstander. Du kan også registrere en mistet gjenstand, uten å gjøre krav på en gjenstand fra listen. Les mer om å registrere en mistet gjenstand.

Vent på en match

Når hittegodskontoret har mottatt dine opplysninger må du vente på deres bekreftelse. De kan også be om mer informasjon, dersom nødvendig. Dersom saken din haster kan du ofte kontakte hittegodskontoret via telefon. Les mer om hvordan du kontakter et hittegodskontor.

Få gjenstanden din tilbake

Dersom hittegodskontoret bekrefter deg som eieren av en gjenstand vil de sende deg informasjon om hvordan du kan få den tilbake. Du vil ha mulighet til å hente gjenstanden selv, og mange hittegodskontor har også tilbud om hjemlevering via fraktleverandører. MissingX har laget en bestillingsløsning for hjemlevering, og dersom hittegodskontoret bruker denne vil du motta en unik bestillingslink via epost. Les mer om bestilling av forsendelse via MissingX.