?

Registrer en mistet gjenstand

Dersom du ikke finner noe som passer blant søkeresultatene kan du søke igjen senere. Husk at det kan ta flere dager før hittegods blir registrert.

Du kan også klikke knappen Registrer mistet gjenstand for å registrere deg hos et eller flere hittegodskontor. Du vil bli bedt om å velge kategori / type gjenstand, og beskrive gjenstanden med detaljer som gjør det enklere for hittegodskontoret å bekrefte deg som den rettmessige eieren. Du kan også laste opp et bilde.

Enkelte hittegodskontor har valgt å deaktivere registreringer av mistede gjenstander. Du kan fremdeles søke og gjøre krav på funnede gjenstander, og du kan sannsynligvis kontakte hittegodskontoret via telefon. Les mer.

Når du registrer en mistet gjenstand får du også en brukerkonto på missingx.com, dersom du ikke har en fra før. Dette lar deg oppdatere registreringen senere. Du kan bestemme et passord for brukerkontoen din ved å klikke på linken under innloggingsskjemaet på missingx.com.