?

Gjør krav på en funnet gjenstand

Dersom du ser en gjenstand i søkeresultatet som matcher det du har mistet kan du gjøre krav på gjenstanden.

Klikk på knappen Gjør krav på denne gjenstanden for å registrere kravet. Du vil bli bedt om å beskrive gjenstanden du har mistet, og du kan laste opp et bilde for å gjøre jobben enklere for de ansatte på hittegodskontoret.

Hittegodskontorets ansatte har ansvaret med å bekrefte en match mellom et krav og en funnet gjenstand. Ditt krav er ikke låst til den ene gjenstanden du gjorde krav på, så dersom flere gjenstander i søkeresultatet er passende kan du velge fritt blant dem.

Du trenger med andre ord ikke gjøre krav på to like gjenstander.

Når du har registrert et krav får du også en brukerkonto, dersom du ikke allerede har en. Dette lar deg oppdatere detaljer senere. Du kan bestemme et passord for brukerkontoen din ved å klikke på linken under innloggingsskjemaet på missingx.com.