Kontakta ett hittegodskontor
  • 06 Nov 2021

Kontakta ett hittegodskontor

MissingX är inget hittegodskontor och vi hanterar inga föremål.

Vi är en mjukvaruleverantör och våra kunder använder vår lösning för att hantera hittegods och registreringar av förlorade föremål från allmänheten.

För de platser som använder MissingX är det bästa sättet att få tillbaka ditt föremål genom att använda missingx.com.

Om ditt ärende är brådskande kan du kanske kontakta hittegodskontoret via telefon.

Vi rekommenderar fortfarande att du använder missingx.com först.

Hitta kontaktinformation
Använd navigeringsmenyn för att se alla artiklar i denna kategori. Menyn finns till vänster om du är på en stationär dator, och under sökfältet om du är på en mobil enhet.