Søk blant funnet hittegods
  • 04 Nov 2021

Søk blant funnet hittegods

På missingx.com, start søke ditt ved å skrive inn et søkeord.

Go to missingx.com to search

Klikk Neste for å velge land og dato mistet.

Velg det beste stedet å søke. Dersom du ikke får opp noen valg betyr det at MissingX ikke er i bruk i dette landet ennå.

Når du klikker på Søk får du opp søkeresultatet. Dette er gjenstander som er registrert som funnet der du valgte å søke.

Se igjennom listen for å se om du finner det du har mistet.

Du kan endre på søkeordet du brukte for å se om du får fler eller bedre resultater. Endre søkeordet og klikk Enter for å oppdatere søkeresultatet.

Finner du ikke noe som passer?

Det kan ta flere dager før gjenstander blir funnet og registrert i databasen vår. Du kan returnere til søkeresultatene senere.

Lagre søket

Du kan lagre søket og sjekke senere om det er nye søkeresultat. For å lagre søket må du ha en brukerkonto, og dette kan du opprette gratis.