Kontakt et hittegodskontor
  • 27 Oct 2021

Kontakt et hittegodskontor

MissingX er ikke et hittegodskontor, og vi håndterer ikke hittegods.

Vi er programvareleverandør, og våre kunder bruker løsningen vår til å håndtere hittegods og krav og tapsmeldinger fra publikum.

Der MissingX er tatt i bruk, kan missingx.com brukes for å få tilbake det man har mistet.

Dersom situasjonen din haster kan det være du kan kontakte hittegodskontoret direkte på telefon.

Vi anbefaler likevel å bruke missingx.com først.

Hvor finner jeg kontaktinformasjon?
Bruk menyen for å se alle artiklene i denne kategorien. Menyen er til venstre om du er på PC og under søkefeltet om du er på mobil.

Teknisk brukerstøtte?

Dersom du trenger å komme i kontakt med MissingX for teknisk brukerstøtte kan du klikke her.