Kontakt et hittegodskontor
  • 20 Sep 2022

Kontakt et hittegodskontor

MissingX er ikke et hittegodskontor, og vi håndterer ikke hittegods.

Vi er programvareleverandør, og våre kunder bruker løsningen vår til å håndtere hittegods og krav og tapsmeldinger fra publikum.

Der MissingX er tatt i bruk, kan missingx.com brukes for å få tilbake det man har mistet.

Dersom situasjonen din haster kan det være du kan kontakte hittegodskontoret direkte på telefon.

Vi anbefaler likevel å bruke missingx.com først.

Telefonnummer til hittegodskontor
Vi i MissingX har ikke en komplett liste med telefonnummer og epostadresser til hittegodskontor.

Her på våre hjelpesider har vi lagt ut kontaktinformasjon for enkelte hittegodskontor, og du finner dem ved å søke øverst eller ved å bla i menyen.

Dersom du ikke finner kontaktinformasjon på våre sider anbefaler vi deg å ganske enkelt søke på nett. De fleste flyplasser, flyselskap, togoperatører, osv har egne landingssider om hittegods.

Teknisk brukerstøtte?

Dersom du trenger å komme i kontakt med MissingX for teknisk brukerstøtte kan du klikke her.