?

Kontakt et hittegodskontor

MissingX er ikke et hittegodskontor, og vi håndterer ikke hittegods.

Vi er programvareleverandør, og våre kunder bruker løsningen vår til å håndtere hittegods og krav og tapsmeldinger fra publikum.

Der MissingX er tatt i bruk, kan missingx.com brukes for å få tilbake det man har mistet.

Dersom situasjonen din haster kan det være du kan kontakte hittegodskontoret direkte på telefon.

Vi anbefaler likevel å bruke missingx.com først.

Telefonnummer til hittegodskontor

Vi i MissingX har ikke telefonnummer eller epostadresser til hittegodskontor.

Du blir nødt til å finne kontaktinfo et annet sted. De fleste flyplasser, flyselskap, togoperatører, osv har egne landingssider om hittegods på sine nettsider.

Dersom du trenger å komme i kontakt med MissingX for teknisk brukerstøtte kan du klikke her.

Alle hjelpeartikler